Prata med Sophie
Fyll i namn och nummer så ringer Sophie upp dig så fort hon hinner!
Kontaktuppgifter

Jaktstigen 1E

824 52 HUDIKSVALL

Tel. 070-272 14 18

info@frokenknapp.se

THE BELL

Plats: Hudiksvall

Vad: Inredningsprojekt

Projektets omfattning: Engelskpub som bygges upp från noll. Jag skötte planritning, moodboard, färgsättning, inköp av möbler.

MELLANFJÄRDSTEATERN

Plats: Mellanfjärden

Vad: Teaterproduktion

Projektets omfattning: Scenografi och kostymarbete där jag tillsammans med regissör bestämmer stil och färg för pjäsen. Därefter gör jag ritningar och ansvarar jag för bygget tillsammans med snickare, dekormålare. Jag ansvarar oxå för rekvisitan, möbler samt kostym.

BIG BROTHER, TV 11

Plats: Årsta
Vad: Tv produktion
Projektets omfattning: Uppdragsrum som under 16 veckor ändrar scenografi enligt pogrammets innehåll . Vi jobbar med möbler & rekvisita, formgivning av specialritade prints, tapeter, byggen och dekor.

RUSTA

Plats: Spännande lokaler i centrala Stockholm
Vad: Pressvisning
Projektets omfattning: under Stockholms modevecka presenterar Rusta nästa säsongs nyheter. Vi bygger upp ett tema med miljö och innehåll som blir ett helhetskoncept för Rusta. Pressvisningarna besöks av närmare 250 journalister och är en av de största pressvisningarna under veckan.

HUDIKHUS

Plats: Nybygget Arlanda
Vad: Inredning & Styling
Projektets omfattning: Inköp av möbler och styling av tre visningshus. Vidare har jag tillsammans med fotograf Jonas Gustavsson jobbat fram material till Hudikhus marknadsföring. Hudikhus har även anlitat mig för utformning av mässdekor och kontorsinredning.

JÄRNVERKET

Plats: Järnverket i Iggesund
Vad: Teater produktion
Projektets omfattning: Som scenograf/ kostymör har jag jobbat med Carmina Burana, Mord & Gästabud och som scenograf för Ronja Rövardotter. Producent Gerd Engbergs idé är att professionella skådespelare, regissörer, koreografer, musiker kommer till detta fantastiska ställe och tillsammans med aktörer/amatörer från orten skapar magiska föreställningar.