Inredningshjälp/priser

Jag heter Sophie knapp och mitt jobb är hjälpa dig att arrangera och skapa funktionella, kreativa och stilrena lösningar som passar dina önskemål och behov. Kanske behöver du råd vad gäller färgsättning eller tips på prydnadsföremål? Eller så önskar du en helt ny lösning med nya och befintliga möbler, nya färger, nya textilier och fler funktioner. Oavsett vad, kan jag hjälpa dig att förverkliga dina önskemål.

 

 

Inredningshjälp

Första träffen är kostnadsfri 1-1,5 timme, jag får då en bild av dig som person och vad som behöver åtgärdas. Härifrån går vi vidare med olika prisförslag på inredningshjälp som kan passa dig:

 

från1500kr inkl moms räknat på ca100m2

Jag gör en moodboard med inspirationsbilder, färgskala och planskiss på möblering. Nu har du ett verktyg att själv jobba vidare utifrån.

 

från 2500 kr inkl moms räknat på ca100m2

Ett inredningsförslag med skisser, teckningar, möbelförslag, tygprover, tapet- och färgprover etc. Sedan träffas vi för en presentation där vi går igenom hela idéförslaget, så att du har möjlighet att kommentera, fråga och komma med invändningar.

Projektledning

 När du anlitar mig som projektledare debiterar jag timpris – 500 kr/timmen. Då gör jag följande:

  • inreder och dekorerar hem- och arbetsmiljö
  • inköp av varor
  • leder och samordnar hantverkare
  • iordningställande av inredningen
  • flyttrensning
  • övrig rådgivning.

Först träffas vi och går igenom dina önskemål och behov, detta sker kostnadsfritt. Därefter lägger jag en offert på jobbet utifrån omfattningen.

Homestaging

Att styla sitt hem inför försäljning är ganska nytt i Sverige men fler och fler inser att det lönar sig att anlita proffisionell hjälp. Det har visat sig att det förväntade slutpriset ökar med minst 5% – 10% vid försäljning av arrangerade hem, ofta mer och ända upp till 40%.  Jag ser till att ditt hem visas från sin allra bästa sida och att så många som möjligt ska kunna tänka sig att flytta in. På visningsdagarna tar jag gärna hand om de små men ack så viktiga detaljerna. Så många sinnen som möjligt ska beröras.

90kvm- 2000kr